Videa

Standard na Magic Areně (video)

Komentáře

Já hraju na Mythic Ranku druhou sezónu, resp. předsezónu, a můj dosavadní názor na Sultai je takový, že ten balíček je trochu přeceňovaný.

Když to tak nějak odhadnu, protože přesne záznamy si nevedu, tak bych leckdy řekl, že snad každou druhou hru hraju proti Mono R (určitě ne hodně mirrorů) a tam je realita taková, že Walkerem si prostě žádné životy nepřidáš. A to ani když ho hraješ až ve čtvrtém kole a hned i Merfolka. :) Maximálně když má soupeř takové draw, že zůstane na dvou zemích a to už pak zase obvykle vyhraješ i bez Walkera... Krasise bych neřešil vůbec, protože ten jeden život co ti přidá fakt nestojí za zmínku.

Akorát tedy ještě musím dodat, že hraju na jedno vítězství a ne na dvě - mj. právě proto, abych na tom Mythicu byl trochu rychleji. :)

A jinak pokud jde obecně o dosažení Mythicu, tak se mi nejvíc osvědčila strategie střídat průběžně víc balíčků. Ale chápu, že to už je pro někoho finančně náročné.

0 hlasů

Sultai je deck pro BO3, i lidi, co ho hodně hrají (např. Juzám) ti řeknou, že na BO1 by si ho nevzali právě kvůli Mono Redu.

0 hlasů

To rozhodně nijak nerozporuji, že na BO3 obecně vzato bude značně lepší, jen si prostě nejsem úplně jistý tím, že to platí právě i v případě hry proti Mono R. Autor článku hraje BO3 a uvádí, že "proti R aggru je cieľom získať čo najviac životov pomocou Wildgrowth Walkera", na což jsem hlavně reagoval. Protože každý lepší hráč si Walkera prostě pohlídá a má tam na to těch blesků fakt dost.

Nevím, jestli konkrétně tohle sideboard vážně až tak razantně vychyluje ve prospěch Sultaie. Možná ale pár BO3 her s tím balíčkem vyzkouším a třeba změním názor, pokud tam tedy taky budu potkávat tolik Mono R. :)

0 hlasů

Jo, tak to nevím jak to má v BO3 s Mono Red, spíš jsem měla vzato že se bere, že v BO3 se Mono Red příliš neobjevuje a tedy mít na něj špatný matchup není tak hrozné (hodně verzí Walkery ani nehraje, aby si vylepšily ostatní matchupy).

0 hlasů

Hrám Bo3, asi lebo mám rád tradičný magic. MonoRed považujem za ľahší matchup, mám s ním výrazne pozitívne skóre. Darí sa mi získať nejaké životy s Walkermi, niekedy aj v prvých kolách, niekedy neskôr, keď MonoRed dôjde dych. Myslím, že celkovo MonoRed z Bo3 metagame ustupuje, aj kvôli tomu, že to má so Sultai ťažké.

0 hlasů

Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé. Pokud chcete vložit komentář, přihlaste se ZDE.


NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE POD ČLÁNKY

Rychlý rozbor Outlaws of Thunder Junction - 1. část

24.04.2024 12:51 – dorlas

Ďakujem za komenty. No a konkrétne: Aven Interrupter – som rád, že som to pochopil správne. Three Steps Ahead - porovnanie s Cryptic...

všechny komentáře

Pokémon karty - jak začít hrát a jaká jsou pravidla

24.04.2024 11:49 – Chainer

Skvělé! :-) Kdo si hraje, nezlobí! ;-)

všechny komentáře

Středeční výhledy 7/2024

21.04.2024 13:36 – Grahf

1) ak chceme final showdown zakastiť, tak musíme doplatiť additional cost (podľa toho, ktoré mody chceme spustiť), inak sa dá na spodok...

všechny komentáře

Středeční výhledy 5/2024

05.04.2024 23:55 – Jaires

Obávám se, že neumím tak pěkné příběhy, tak se raději zase vrátím k bodovému řešení kvízu :) 1) Zahraju Vanquish za Goldhoundy a 2x...

všechny komentáře

Pohled na formát Modern po březnových zákazech

03.04.2024 18:10 – dorlas

V Prahe som síce nebol, ale chcem si to pozrieť na YouTube. Cez Veľkú noc som „nestíhal“ :o) No a podľa mňa pomáhať aggro deckom...

všechny komentáře

Středeční výhledy 4/2024

17.03.2024 16:59 – Chainer

Jako... Lépe bych to určitě neřekl... :-) :clap: :clap: :clap:

všechny komentáře
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PARTNEŘI CMUS.CZ

Vesely drak eshop karty magic a pokémon
Pokemon-Guru.cz, kompletní informace v češtině ze světa karetní hry Pokémon Magic-Guru.cz, portál pro všechny začátečníky v karetní hře Magic: the Gathering Poker-Arena.cz, portál, který vás naučí hrát poker

Sociální sítě

  • FB
  • Youtube
  • Twitter