Rozhovory

Rozhovor s Ivanem Bartošem nejen o Magicu

Komentáře

Parádní rozhovor, díky za něj!

1 hlas

Opravdu tady musí být politická agitka?

3 hlasy

Na rozdíl od jiného článku tu po třetím odstavci neupadám do hluboké deprese.

Jaká agitka? Rozhovor na téma MTG začal a následně skončil. Že došlo i na to, co dělá mimo MTG? O tom většinou rozhovory bývají. Alespoň tu nehladí po hlavě koloušky, neukazuje jak se snaží hrát Counter-Strike a necpe nám koblihy za hlasy.

2 hlasy

Jestli si myslis ze tenhle clanek tady je kvuli necemu jinemu nez za politickou agitkou tak jsi hodne naivni.

1 hlas

Já to za politickou agitku rozhodně nepovažuji, nepovažuji se ani za naivního a děkuji za rozhovor. :-)

2 hlasy

To ze wizardi tahaji do karet a celkove do magicoveho prostredi politiku jsme si jaksi zvykli. Protezovani zen do coverage, gay karty typu jednoho commander decku 2016, cernossti mage jako ilustrace.

Ale opravdu je nutne cist politicke komercni sdeleni zaobalene do rozhovoru o magicu na CMUSu?

Aby bylo jasno... rozhovor je to zajimavy a rad jsem si jej precetl. Ale aby se tady jmenovali politicti oponenti, prezentoval program atd... to je opravdu nemistne.

1 hlas

Pokud tento článek vidíš jako politickou agitku/PR, tak sbohem a šáteček a hurá pro koblihu.

Piráti jsou snad jediná politická strana, která ví, co jsou to sběratelské karetní hry, počítačové hry, e-sport, svobodný internet, ale i poker, šachy a zdravý hazard. Jestli chceš, aby Magic a další karetní hry dopadl jako poker, který od 1/1 umřel, tak WP.

Bohužel jsou taky jedinou politickou stranou, která ví, že je 21. století a co jsou to moderní informační technologie. Spousta lidí to chtěla zkusit s Andrejem, ale dopadlo to tak, jak to dopadlo.

Takže pokud chce někdo zjednodušit administrativu, zpřehlednit státní firmy a nezničit/nezdanit nám náš koníček, tak by o tom měli vědět i další lidé, kteří mají stejný koníček.

Jestli se budou o podobné věci snažit i další strany, tak klidně dostanou prostor. Ale tam mám obavy, že nikdo z nich Magic/Pokémon/jinou karetní hru nehraje, a to by byla ta tvoje politická agitka.

P.S. Jedno napomenutí jsi už dostal, takže pokud budeš vytvářet zbytečný fame, tak ten ban dostaneš. Neber to jako výhružky, politickou podjatost, ale jako holý fakt. Díky.

3 hlasy

Omezím se na prosté: skvěle napsáno, Jakube.

1 hlas

Takze pokud se mi to nelibi tak mam mazat pro koblihu...ok...opravdu skvele napsano :)

Nicmene si svuj post laskave precti jeste jednou a uvedom si, ze jedine co delas je ze tu stranu dale podporujes a vybizis i ostatni hrace aby ji volili (viz ten Tvuj blabol o zjednoduseni administrativy atd). Proste a jednoduse agitujes taky.

P.S. opravdu mi tady vyhrorozujes banem za to ze jsem upozornil na skutecnost ze se tady prezentuje volebni program politicke strany?

P.P.S. aby bylo jasno...proti panu Bartosovi nic nemam, je to jiste zajimave clovek, i proto ze hraje karty. Nemel bych nic proti rozhoviru s nim, pokud by byl o magicu. Aby abych tady cetl.jak donuti statni firmy zverejnovat smlouvy, to.je.proste pres caru.

0 hlasů

Čistě ze zájmu: za prvé, kde jsi přišel na to, že by CMUS měl být apolitický? A za druhé, Jakub je jeden z majitelů CMUS, proč žiješ v dojmu, že mu ty vůbec můžeš a máš co mluvit do toho, co a proč tady zveřejní? :-)

0 hlasů

Kde vidis ze jsem neco takoveho napsal? Ja se jen a pouze pozastavil nad tim, ze se tady propaguje politicka strana a jeji program. Jiste, at si majitel webu vyvesi co chce. Ale at pocita s tim, ze kdyz tady bude politika, navstevnici webu se ozvou, ze kvuli tomu na tyto stranky nechodi.

0 hlasů

Mě by jen zajímalo, co má genderová vyváženost (byť je otravná jak cesta do školy), tj. to co tu popisuješ, spojeného s politikou. To jsou dvě úplně odlišné věci.

2 hlasy

Na jake zijes planete??

0 hlasů

Nejsem sice voličem Pirátů, ale i tak mě rozhovor nepohoršuje. Prostě je-li členem komunity politicky výrazně činná osobnost, proč to nezohlednit v době, kdy se před volbami zvedá zájem i běžných lidí o politické dění. Jestli hraje Andrej karty, tak s ním taky klidně udělejte rozhovor...

3 hlasy

Nejsem sice voličem Pirátů, ale i tak mě rozhovor nepohoršuje. Prostě je-li členem komunity politicky výrazně činná osobnost, proč to nezohlednit v době, kdy se před volbami zvedá zájem i běžných lidí o politické dění. Jestli hraje Andrej karty, tak s ním taky klidně udělejte rozhovor...

0 hlasů

Andrejko karty nehraje, jen si to zkus chvíli představit...

Rozhodčí: Andreji, lízl jsi si o kartu navíc.

Bureš: Nelízl, kdo vám to řekl?

Rozhodčí: Soupeř říká, že tě viděl.

Bureš: Nelízl, nelízl, nelízl! Tohle je jasná účelovka jak mě dostat z turnaje!

Rozhodčí: Ale tak klid, můžeme se k tomu v pohodě dopočítat, máte teprve třetí kolo.

Bureš: To je jasné spiknutí, proč se nezeptáte Kalouska, jestli si nelízl víc karet?

atd. atd.

2 hlasy

Soulasím s rhames taky si myslím, že jde o zviditelnění politické strany. Ale je mi to fuk, aspoň jsem se o nich něco dozvěděl, doteď jsem o nich moc nevěděl. Ale je pravdou, že jsem si chtěl přečíst o magicu či osobnosti magicu (ne o politice) a po 4-té otázce na politiku jsem začínal přemýšlet o přepnutí na jinou internetovou stránku.

0 hlasů

1) Je to forma politické agitace a já z její publikace na těchto stránkách taky šťastný nejsem. Navíc to není poprvé.

2) Majitel a provozovatel má právo zde agitaci provádět, čtenář má právo projevit svůj názor na její vhodnost. Za mě to tedy vhodné není, ale prst si kvůli tomu v p****i nezlomím.

3) Chlapci z Mudrce by se měli vrátit do diskuzního kroužku na vlastních stránkách, byť chápu že diskutovat stále jen v pěti lidech není ten správný zdroj zábavy. Jimi zavádění konfrontační styl mě již definitivně odradil od návštěv jejich stránek, z CMUS mě však nedostanou. Stále však tvrdím, že kdo se chová a projevuje jako hovado a útočí na druhé, měl by se nad sebou řádně zamyslet.

4) Odmítání politické agitace na stránkách o apolitické hře nesignalizuje příslušnost k jakékoliv politické straně nebo proudu. Kdo to nechápe, nechť se k tomu nevyjadřuje, případně ať se nevyjadřuje vůbec.

5) Samotná rozpoutaná diskuze bez úrovně je pro mě důkazem, že sem článek obsahující politickou agitaci nepatří.

0 hlasů

No samozřejmě, CMUS si přece rozvracet nenecháme!!

Pokud si nepochopil smysl "vlastních stránek", tedy že nejsou provozovány za účelem co největší diskuze, ale aby přinášely informace, tak bych na tvém místě začal s tím zamýšlením sám u sebe ;)

A když už tu píšeš o pěti diskutujících lidech, podívej se kolik komentářů má průměrný článek zde. A taky si nemyslím, že by to jednak odráželo čtenost portálu a za druhé počet komentářů nejspíš také nebude životní smysl provozovatele.

0 hlasů

Jen bych se opakoval. Dále budu reagovat pouze na ty příspěvky, které mají obsah a formu. A ty bych u tebe hledal jako vždy zcela marně, takže ušetřím spoustu času.

0 hlasů

Neměl jsem v úmyslu na tohle reagovat, ale Petře, pokud si dobře pamatuji, tak tvoje poslední vystoupení u nás byla diskuse pod povídkou "Oběť" a ta byla z tvé strany velmi obsahově a formou na úrovni - od prvního příspěvku slova jako "blitky", "nájemný plácal", "plytkej blábol"...linkovat nebudu, aby mne někdo třeba nenařknul z reklamy. Já jen abys zbytečně nemoralizoval o způsobu vedení diskuse, nemáš-li umeteno u sebe. A popravdě, zde až do Raptorova příspěvku, na který reaguješ, žádný explicitní útok od "chlapců z MUDRCe", jak jsi nás hezky nazval, nevidím, což se o tvém příspěvku říci nedá. ;)

0 hlasů

Tak jsem si začal sepisovat odpověď, kterou jsem následně musel překlopit do Wordu, abych měl o textu přehled a teď se na tu A4 dívám a říkám si jestli jsem normální. Tohle mi přece nemůže stát za to. Dost.

Mou reakci budeš mít v poště, ať tu nespamujem fórum flamem o jednom offtopic bodu z mého jinak 5ti bodového příspěvku na téma CMUS a politika.

Hlavním sdělením totiž mělo být, že by podle mě neměl být CMUS i politickým fórem a pokud jím být chce, má to zřetelně deklarovat. Učiní-li tak, dostane mě odsud mnohem spolehlivěji než vaše duo.

PS: Můj příspěvek z MUDRCe sem klidně nalinkuj, alespoň se případní nevědomí dozví o kontextu a budou mít možnost zhodnotit, do jaké míry je tvé upozornění na něj relevatní. Dle mého názoru je to klasická snaha o odvedení pozornosti od argumentační nedostatečnosti.

0 hlasů

já nevim... Školy nemám... Ale nebyli tady náhodou "Chlapci z Mudrce" mezi prvními, kteří tenhle článek kvitovali :)?
A co se politické agitace týče - ve chvíli, kdy se v Německu začaly udělovat věcné ceny místo peněžních, se z toho politikum stalo docela rychle.

1 hlas

Už to neřeš, s Honzou jsme si to jako obvykle v klidu řekli v SZ a víc od toho ani nemůžem chtít, no ne?

BTW já zase nechápu souvislost mezi českými Piráty a věcnými cenami v Reichu, ale jak píšeš, školy nemám... a do hlavy ti nevidím. Takže stejně jako Carovi ti tady teď slibuju, že se do žádné diskuze zde na CMUS minimálně zase rok ani nepodívám a v žádném případě do nich nebudu přispívat. A pokud se zde politické příspěvky ve prospěch kohokoliv budou objevovat i nadále, nebudu sem radši ani chodit.

0 hlasů

Super rozhovor a díky za něj! Good job!

0 hlasů

Přidávám také svůj komentář:
- CMUS oslovil Ivana s žádostí o rozhovor, protože Ivan je veřejně známá osobnost a již dlouho Magic hraje. Proto je toto téma zajímavé.
- nejde o PR článek, za ten bychom chtěli zaplatit :-)
- samozřejmě, bylo otázkou, zda zařadit do otázek i politická témata a po delším zvažování jsme je zařadili. Jednak proto, že nás zajímají odpovědi na tyto otázky, ale také proto, že Piráti jsou jednou z mála stran, která do budoucna může MTG pomoci a tím také našemu portálu.
- je toto agitace? Pokud bych vzal definici z wikipedie, tak nikoliv (=úsilí politických subjetků přesvědčit potenciální voliče, aby podporovali předložený program politické strany); pokud bych vzal širší význam slova, tj. jakákoliv aktivita, která podporuje nějakou politickou stranu, pak ano.

To hlavní však je, že rozhovor je skutečně zajímavý a čtivý. A kvůli tomu tady jsme, abychom vám čtenářům přinášeli zajímavý obsah.

5 hlasů

Amen.

0 hlasů

Super rozhovor!
@diskuze: uprime me prekvapuje ignorantstvi a kratkozrakost lidi jako rhames nebo Severian...
P.S. nechci rozjizdet flame, pokud ma nekdo potrebu reagovat, prosim PM.

0 hlasů

Tak tohoto trolla krmit odmítám.

Orel much nelapá

0 hlasů

Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé. Pokud chcete vložit komentář, přihlaste se ZDE.


NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE POD ČLÁNKY

Středeční výhledy 5/2024

05.04.2024 23:55 – Jaires

Obávám se, že neumím tak pěkné příběhy, tak se raději zase vrátím k bodovému řešení kvízu :) 1) Zahraju Vanquish za Goldhoundy a 2x...

všechny komentáře

Pohled na formát Modern po březnových zákazech

03.04.2024 18:10 – dorlas

V Prahe som síce nebol, ale chcem si to pozrieť na YouTube. Cez Veľkú noc som „nestíhal“ :o) No a podľa mňa pomáhať aggro deckom...

všechny komentáře

Středeční výhledy 4/2024

17.03.2024 16:59 – Chainer

Jako... Lépe bych to určitě neřekl... :-) :clap: :clap: :clap:

všechny komentáře

TOP 10 nejlepších Brán ve hře Magic the Gathering

28.02.2024 13:32 – Mikhael

"Tak otvor branu, lebo ju rozbijem." :) Ocenujem dobru slovnu hracku.

všechny komentáře

Středeční výhledy 3/2024

26.02.2024 18:02 – krysa

tak když už je ten obrázek kvízu v kvalitním rozlišení, to řešení sem dám: 1, za birdsky a jednu swampu zahraju Enforcera. 2, Aktivuji...

všechny komentáře

Středeční výhledy 2/2024

15.02.2024 17:09 – Chainer

UPDATE: Třetí Výhledy letošního roku vyjdou až příští týden. Domain Rhinos, Beyond Boostery, Pro Tour, ... Bude toho zase hodně, takže...

všechny komentáře
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PARTNEŘI CMUS.CZ

Vesely drak eshop karty magic a pokémon
Pokemon-Guru.cz, kompletní informace v češtině ze světa karetní hry Pokémon Magic-Guru.cz, portál pro všechny začátečníky v karetní hře Magic: the Gathering Poker-Arena.cz, portál, který vás naučí hrát poker

Sociální sítě

  • FB
  • Youtube
  • Twitter