Novinky

Středeční výhledy 15/2019

Komentáře

výhledy pěkné a profesionální jako vždy, díky!
myslím, že jedna zásadní informace by se ještě vešla a sice citelné zdražení MtG produktu počínaje Eldraine (cca 18 procent)

0 hlasů

Ahoj, Jožyne. Také díky, ale do cen jsem se opravdu nepouštěl. A to proto, že s Throne of Eldraine vzniklo tolik nových produktů, že to je poměrně těžké... Například kolik má "správně" stát Collector Booster - to asi ani nikdo pořádně neví. (Protože mezi různými hernami jsem našel i docela velké rozdíly...) Kolik mají stát barevné tématické boostery? Kolik mají stát brawl decky? Kolik mají stát normální boostery?

Takže ano. Máš pravdu, že normální boostery zdražily, ale... Je to opravdu o tolik? Mají se kvůli tomu hned zdražit drafty? Sealed Decky? To bych prostě opravdu neanalyzoval...

0 hlasů

display draft boosteru zdrazil na nakupu o tech 18 procent. prerelease packy o 13 procent. to jsou fakta. zatimco u preview spousta heren nechala jeste puvodni cenu na ukor sve marze, tak boostry vsude podrazily a drafty a sealed decky proste o tech 15-20 procent podrazej no. hraci by meli "podekovat" wotc

0 hlasů

Ad kvíz: podle mne 1) Feather nic neudělá, kouzlo se samo exiluje svou schopností, nejde do hřbitova a replacement efekt Feather se nemá šanci uplatnit.

2) Hráč si může vybrat, že jmenuje buď adventuru, nebo bytost. Pokud jmenuje adventuru, může se normálně seslat jako bytost. Pokud jmenuje bytost, může se normálně seslat adventura, ale už nelze z exilu zahrát jako bytost.

1 hlas

Kvíz bych nechal ještě chvíli otevřený. Zatím se podívej na ten předchozí, kam jsem ti napsal nápovědu :-)

0 hlasů

Odpověď na druhou otázku je správně. Hráč s Meddling Magem může jmenovat buďto "Murderous Rider" nebo "Swift End" a pak může protihráč zahrát pouze "tu druhou půlku".

Co se týče první otázky, tak: Na kouzlo jsou aplikovány dva replacement efekty (od karty Feather a od Adventure/sebe sama), proto si hráč může vybrat, jaký z nich uplatní. Pokud se rozhodne pre efekt Feathera, kartu nemůže hrát do konce kola jako bytost, ale pak se mu karta vrátí na ruku. Pokud se rozhodne pro efekt Adventure, karta se mu na ruku nevrátí, ale do konce hry ji může zahrát jako bytost.

Podobný ruling platí i s flashbackem/Dreadhorde Arcanistou a Featherem, viz:

"If another replacement effect instructs you to exile an instant or sorcery spell, such as that of Dreadhorde Arcanist or the flashback keyword, you may choose to apply Feather’s replacement effect first. If you do, Feather’s delayed triggered ability will return that card to your hand."

Je to vlastně podobné jako interakce: "umírající bytost + Kalitas, Traitor of Ghet + Rest in Peace", pokud ji znáte. A teď už vzhůru na další kvíz! ;-)

0 hlasů

trochu offtopic, ale potreboval by som poradiť s jedným problemom a nikde som sa o tom nedočítal. Ako presne funguje abilita Genesis, keď je v hrobe? Počítam, že automaticky ide v upkeepe na stack a potom hráč dostane možnosť, či zaplatí cost, alebo nie. Ide mi to, že kedy hráč urči target creature a kedy má zaplatiť. Spraví obe veci už jak ide abilita na stack, alebo až pri resolve ability? Ide o to, že ak má protihráč counter na triggered abilitu, tak ak ju counterne, tak či už hráč zaplatil za ňu, alebo nie.

0 hlasů

Grahf: abilita jde na stack a hráč vybere cíl. Při vyhodnocení si zvolí, zda zaplatí či ne. Protihráč může counterovat po položení ability na stack, ale nikoli po zaplacení 2G (v tu chvíli se vyhodnocuje a nedochází k předání priority).

0 hlasů

Musím opravit jednu věc. Další Split Magic Pro League pro MC VII nebude až za dva měsíce, ale začíná už příští týden!

Svoje zápasy odehraje Sapphire Divize, do které byl nalosován i Martin Jůza. Finálovou Top 4 bude možné sledovat v show MPL Weekly již příští sobotu 5.října!

Pokud vás tedy zajímají hry s novým Standardem, ve kterých se hraje o hodně, tak to velmi doporučuji sledovat :-)

Do herního systému budou implementovány dvě změny, ale více si o tom povíme v příštích Výhledech ;-)

0 hlasů

Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé. Pokud chcete vložit komentář, přihlaste se ZDE.


NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE POD ČLÁNKY

Středeční výhledy 5/2024

05.04.2024 23:55 – Jaires

Obávám se, že neumím tak pěkné příběhy, tak se raději zase vrátím k bodovému řešení kvízu :) 1) Zahraju Vanquish za Goldhoundy a 2x...

všechny komentáře

Pohled na formát Modern po březnových zákazech

03.04.2024 18:10 – dorlas

V Prahe som síce nebol, ale chcem si to pozrieť na YouTube. Cez Veľkú noc som „nestíhal“ :o) No a podľa mňa pomáhať aggro deckom...

všechny komentáře

Středeční výhledy 4/2024

17.03.2024 16:59 – Chainer

Jako... Lépe bych to určitě neřekl... :-) :clap: :clap: :clap:

všechny komentáře

TOP 10 nejlepších Brán ve hře Magic the Gathering

28.02.2024 13:32 – Mikhael

"Tak otvor branu, lebo ju rozbijem." :) Ocenujem dobru slovnu hracku.

všechny komentáře

Středeční výhledy 3/2024

26.02.2024 18:02 – krysa

tak když už je ten obrázek kvízu v kvalitním rozlišení, to řešení sem dám: 1, za birdsky a jednu swampu zahraju Enforcera. 2, Aktivuji...

všechny komentáře

Středeční výhledy 2/2024

15.02.2024 17:09 – Chainer

UPDATE: Třetí Výhledy letošního roku vyjdou až příští týden. Domain Rhinos, Beyond Boostery, Pro Tour, ... Bude toho zase hodně, takže...

všechny komentáře
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PARTNEŘI CMUS.CZ

Vesely drak eshop karty magic a pokémon
Pokemon-Guru.cz, kompletní informace v češtině ze světa karetní hry Pokémon Magic-Guru.cz, portál pro všechny začátečníky v karetní hře Magic: the Gathering Poker-Arena.cz, portál, který vás naučí hrát poker

Sociální sítě

  • FB
  • Youtube
  • Twitter