Vintage

Vintage 101 - Power Nine

Komentáře

Pěkný článek. Vintage sice hrát nehodlám, ale přesto je článek hodně zajímavý.

0 hlasů

dik^_~.

0 hlasů

Pokud by si někdo chtěl i díky těmto edukativním článkům Vintage vyzkoušet, má jedinečnou příležitost! :)

http://www.cmus.cz/forum/2017-czech...

1 hlas

Silne o tom premysim, koupim par karet, zbytek proxy a pujdu prohrat 😂

0 hlasů

Prohrat na Vintage je porad 'vyzkouset'. Jde o to se podivat o cem Vintage je a jak funguje.
Hlavni je se nebat a az nejak strasne umres tak se tomuhle pokud mozno priste vyhnout. Az se ti prihodi vse bezne, coz muze ve vetsine pripadu znamenat prohru tak budes schopen vedet jak tomu predejit.
Jen prijd pokud muzes. v Ostrave nebudu, ale Praha/Brno planuju, pokud se nestane neco, co rozhodne, ze nebudu moci dorazit. Muzu deck pripadne pujcit. (za predpokladu, ze mi ukazes, ze mi karty neznicis^_~)

0 hlasů

Diky moc, uvidim jak to pujde a do Brna bych kdyz tak dorazil. Porad jeste nemam deck ale silne uvazuju o nejake verzi Paradoxical. Videl jsem ted na goldfishi nejakou Mentor verzi a vcelku se me libila. Mam v planu poridit do mtgo tak by bylo fajn si nekdy cvicne zahrat kdyby to slo. Ale zatim vsechno zvazuju.

0 hlasů

pokud budes mit vintage na modu tak mi pak klidne napis a muzeme si zahrat par her (stsung). Jako Mentor je strasne broken, ale nevim jestli v decku, co muze byt proste Storm s Tendrilama je uplne to prave. Jako jestli je lepsi tahle win condition.

Ale tak vyzkousej obe verze a uvidis.

0 hlasů

Trosku nechapu, obe verze? Po pravde me prijde u techto modry baliku zaklad prakticky stejny a toci se tam jen par karet.

0 hlasů

Um. No takhle je nekolik ruznych decku, co hraji Paradoxical Outcome jako svuj draw engine. Nejcasteji potkas Storm, ktery bud zabiji Tendrilama nebo Mentorem a po sidu Tinkerem.

Pak jsou Mentor decky, ktere hraji Paradoxical Outcome, ale porad jsou porobne Gush Mentor Controlu nez combu. Jsou vsak o dost rychlejsi a muzou proste prvni kolo zahrat Mentora a par spellu k nemu casteji nez normalni Mentor deck. Tohle se moc casto nevidi.Umre to totiz stejne jako ten Storm.

Pak Outcome hraji Tezzeratory nebo Belcher.

Storm a Belcher jsou all-in comba vicemene. Tezzerator je Big Blue deck chovajici se jako control, ktery obvykle zabiji na Vault/Key combo. A ten Mentor je proste Mentor deck, co hraje hromadu artefaktu a outcome misto Gushe. Jsou to naprosto rozdilne decky.

Narazela jsem kazdopadne na deck, ktery vypada jako Storm avsak nehraje Tutory a Tendrily, ale jen Mentora. Tahle varianta mi proste prijde horsi. Jsou ale Storm decky, ktere Mentora hraji (i s tim vsim ostatnim od necropotence po tendrily).

0 hlasů

Pane boze asi se bude muset vratit na zacatek 😂😂😂. Porad se drzim toho co jsi psala v clanku, ze neexistuje vylozene spatny deck, navic do modu si proste poridim karty na mnou vybrany a apak uz to nebude takova darda kdyz mi jadro s power nine zustane. Vim ze chci hrat modrou kontrol verzi a zbytek se uvidi.

0 hlasů

Hehe, neboj at si vyberes jakykoliv deck tak budes schopen vyhravat, kdyz budes vedet jak hrat. Co jsem napsala je pravda. Jen proste kazdy deck ma sve pro a proti a nekdy mi prijde, ze nektere decky maji vic tech 'proti'. To je ale primarne z toho duvodu, ze mi ten deck nevyhovuje jako hraci. Vsem deckum se bude darit ve spravnych rukach. Ale tak na to prijdes az se do toho pustis.

1 hlas

Zdravim, mam zaludny dotaz, k power nine, kdybych si teoreticky chtel poridit originalni karty,tak jak na to jit? Koukal jsem vsemozne na net a nejsem sto schopny posoudit cenu, popripade stav z netu. Lze ty to karty sehnat rozumne v CR? Obchody maji jen katalogy, skladem nikde. Je me jasne ze je to rare zbozi ale i tak...Diky za odpoved.

0 hlasů

Idealni je dojet na nejake GP nebo jinou vetsi akci, kde jsou vendori, kteri Power prodavaji. (obvykle vetsina). Tam si karty muzes prohlidnout a porovnat ceny. Pripadne je mozne se domluvit s nejakym prodejcem na nejake akci a s nim se domluvit. Napr. kdyz nekoho najdes na MKM tak mu poslat zpravu. Vim, ze kdyz se neorientujes mezi nimi neni to tak jednoduche. Napr. Bronhy jezdi a je to rozumny clovek. Ale nabidka take zalezi, co maji ty lidi zrovna k dispozici. Ceny se budou lisit v radu stovek EUR.
Mela jsem domluveny obchod Library of Alexandria EXC za 250, zatim co jiny obchod prodaval hranou Library za 600 a HPL za 450.

Pripadne zkusit nekoho z lidi, kteri se prodejem/nakupem zabyvaji a je poverit at ti Power poridi za urcitych podminek. Pokud se v tom totiz sam nevyznas neni to uplne nejsnazsi.

Pokud budes porizovat sam, doporucuji si take precist neco o tom jak poznat falesne karty etc.

Poweru je v CR docela dost a obcas nekde vyplave. Ale nefunguje to tak, ze napises, ze shanis kus Poweru a nekdo se ti ozve.

Vetsina lidi ti reknes, ze jsi blazen, ze si chces porizovat P9. Neni to levna zalezitost a kvuli hrani par turnaju rocne to pro vetsinu lidi nema cenu. Takze bych s nakupovanim pockala az si budes jisty, ze to opravdu chces. Samozrejme muzes byt rozhodnut proste P9 mit a ja ti v tom taky branit nebudu. Mej na pameti, ze se ti muze stat, ze se te nekteri budou snazit obrat nebo ti budou nabizet neprave karty. Me se to sice teda jeste nestalo, ale uz jsem videla dost tradu, kde clovek odesel s fake dualama. Tak at se ti to nestane.

1 hlas

BTW treba ten Lotus od MikeKidney je treba idealni karta na hrani na turnajich. Je osklivej, ale neni polamany, okousany a tak podobne. Je sice pocmarany, ale to se da pripadne napravit (pokud teda nevis jak tak to radsi nedelat).
Jezdi na turnaje a je to rozumny clovek, ktery te rozhodne nepodvede.
Ale pokud bys to bral jako investici, tak je to zase karta, kterou budes horko tezko nekde prodavat.

1 hlas

No na zacatku to bude velka komedie 😂. Asi si te dovolim jeste trochu otravovat. Uz i dak dekuji za cenne rady a informace.

0 hlasů

Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé. Pokud chcete vložit komentář, přihlaste se ZDE.


NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE POD ČLÁNKY

Středeční výhledy 5/2024

05.04.2024 23:55 – Jaires

Obávám se, že neumím tak pěkné příběhy, tak se raději zase vrátím k bodovému řešení kvízu :) 1) Zahraju Vanquish za Goldhoundy a 2x...

všechny komentáře

Pohled na formát Modern po březnových zákazech

03.04.2024 18:10 – dorlas

V Prahe som síce nebol, ale chcem si to pozrieť na YouTube. Cez Veľkú noc som „nestíhal“ :o) No a podľa mňa pomáhať aggro deckom...

všechny komentáře

Středeční výhledy 4/2024

17.03.2024 16:59 – Chainer

Jako... Lépe bych to určitě neřekl... :-) :clap: :clap: :clap:

všechny komentáře

TOP 10 nejlepších Brán ve hře Magic the Gathering

28.02.2024 13:32 – Mikhael

"Tak otvor branu, lebo ju rozbijem." :) Ocenujem dobru slovnu hracku.

všechny komentáře

Středeční výhledy 3/2024

26.02.2024 18:02 – krysa

tak když už je ten obrázek kvízu v kvalitním rozlišení, to řešení sem dám: 1, za birdsky a jednu swampu zahraju Enforcera. 2, Aktivuji...

všechny komentáře

Středeční výhledy 2/2024

15.02.2024 17:09 – Chainer

UPDATE: Třetí Výhledy letošního roku vyjdou až příští týden. Domain Rhinos, Beyond Boostery, Pro Tour, ... Bude toho zase hodně, takže...

všechny komentáře
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PARTNEŘI CMUS.CZ

Vesely drak eshop karty magic a pokémon
Pokemon-Guru.cz, kompletní informace v češtině ze světa karetní hry Pokémon Magic-Guru.cz, portál pro všechny začátečníky v karetní hře Magic: the Gathering Poker-Arena.cz, portál, který vás naučí hrát poker

Sociální sítě

  • FB
  • Youtube
  • Twitter